Speltips på Champions League

I Champions League spelar de största klubbarna i Europa och gör upp om titeln som Champions League-vinnare. Här hittar du speltips på denna underbara turnering!

Spelbolag som erbjuder spel på Champions League

unibet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

coolbet
5/5

100 % upp till

500 SEK

6x omsättningskrav

bethard
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

Champions League

I Champions League samlas de bästa lagen från de bästa ligorna och gör upp om den åtråvärda Champions League-pokalen. Säsongen inleds redan under sommaren där lag från de sämre ligorna får kvala in till huvudturneringen som brukar starta i September/Oktober. Därefter lottas de olika lagen in i grupper om fyra där man möter varje lag. När gruppspelet är klart går de två bästa från respektive grupp vidare till slutspel där varje lag möts i ett dubbelmöte där vinnaren avancerar vidare i turneringen. Tillslut står två lag i final där de gör upp om titeln. I finalen spelas endast ett möte på en neutral plan. 

Spelalternativ på Champions League

Precis som i de flesta fotbollsmatcherna så erbjuds du möjligheter att placera spel på samtliga matcher, inklusive kvalmatcherna. Här erbjuds du flera hundra olika spelalternativ men de allra vanligaste är 1X2, vilket innebär att du väljer resultat i matchen. Under hela säsongen kan du även välja att placera spel på vilket lag du tror vinner hela turneringen och du kan även placera spel på vilket lag du tror vinner de olika grupperna osv.