Speltips på Esport

En av de snabbaste sporterna just nu är E-sport och varje vecka pågår det tävlingar runt om i världen i en rad olika spel. 
Hos oss på Spelrek kan du ta del av analyserade speltips till dessa tävlingar.

Här hittar du speltips till bland annat Dota, CS:GO, Starcraft och flertalet andra spel inom E-sporten

Spelbolag som erbjuder spel på Esport

unibet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

coolbet
5/5

100 % upp till

500 SEK

6x omsättningskrav

bethard
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

Speltips på Esport

Utvecklingen av Esport har gått otroligt snabbt framåt. För inte många år sedan samlades folk i gymnastiksalar och i garage för att spela datorspel tillsammans och tävla. Men nu har det vuxit till en miljardindustri och de största evenemangen runt om i världen samlar miljontals tittare varje vecka. Precis som i vilken sport eller match som helst så kan du självklart även placera spel på en match inom esport. 

På Spelrek.se presenterar vi varje vecka flertalet spel i en rad olika sporter. Läs våra motiveringar kring speltipsen!

Spelalternativ på Esport

Till en början var marknaden för spel på en Esport-match relativt små men ju mer det har vuxit desto mer möjligheter har öppnats upp för marknaden. Nu kan du bland annat betta handikappspel på de två lagen. Du kan placera spel på vilket lag som vinner en specifik bana och självklart kan du även spela mer långsiktigt och placera spel på en vinnare i en specifik tävling. 

Många spelbolag erbjuder även möjligheten av livebetta på Esport vilket betyder att du kan placera spel mitt under en brinnande match.