Speltips på fotboll

Majoriteten av speltipsen du hittar på Spelrek är på just fotboll. Här hittar du speltips från ligor runt om i världen som våra skribenter analyserat och formulerat ner i text som du kan ta del av. Här presenterar vi statistik, skadeläge, inbördes möten och en mängd andra faktorer som kan spela in när vi väljer sida i en match.

Spelbolag som erbjuder spel på fotboll

unibet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

coolbet
5/5

100 % upp till

500 SEK

6x omsättningskrav

bethard
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

Speltips på fotboll

Fotboll är en av världens största sporter och är även på denna sport du hittar flest speltips på spelrek.se. 
Vi följer mängder av ligor runt om i världen och erbjuder er välskrivna och analyserade speltips. 

Några av de ligor du kan ta del av här på Spelrek.se är Allsvenskan, Premier League, EM2020, Champions League och Europa League.

Vanligaste spelalternativen på fotboll

Det allra vanligaste när du sportsbettar på fotboll är att du väljer vilket lag du tror ska vinna matchen, även kallat 1X2. Där väljer du om du tror på hemmalaget, bortalaget eller om det blir oavgjort. Dessutom kan du välja till handikapp till ditt spel vilket innebär att du kan välja att spela på exempelvis hemmalaget vinner med minst två mål. 

En annan populär spelform på fotboll är över och under. Denna marknad erbjuds för de flesta spel men det absolut vanligaste brukar vara antal mål i matchen.

En spelforms om nyligen har blivit väldigt populärt är olika spel på individuella spelare. De allra vanligaste är eventuell målskytt i matchen men nu kan du även spela på antal skott på mål av en enskild spelare. Du kan även spela på antal passningar och om den valda spelaren tar kort.