Speltips på Ishockey

Hos oss på Spelrek kan du ta del av mängder av speltips från de olika toppligorna runt om i världen.
Ta del av hockeytips från en rad olika ligor runt om i världen. I våra speltips hittar du all information du behöver för att vinna.

Spelbolag som erbjuder spel på Ishockey

unibet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

coolbet
5/5

100 % upp till

500 SEK

6x omsättningskrav

bethard
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

Speltips på Hockey

Ishockey en folkkär sport för oss svenskar. Under säsongen 2017/18 var det totalt 2.3 miljoner åskådare på de olika arenorna runt om i Sverige. Även i Nordamerika är det en otroligt stor sport där NHL är den enda proffsligan. 

Hos Spelrek.se kan du ta del av mängder av speltips från de olika hockeyligorna runt om i världen. Vi har flertalet skribenter som fokuserar på sporten och analyserar match för match för att erbjuda er mängder av speltips. 

Spelalternativ på ishockey

När du väljer vinnare i Ishockey har du två möjligheter. Antingen spelar du vanligt 1X2 vilket innebär att du väljer utfall efter 60 minuter. Men en populär variant är så kallad Moneyline vilket innebär att man tar bort krysset och du väljer vinnare efter 60min inkl eventuell övertid. 

Du kan även välja att spela på antal mål som sker i matchen. Många spelbolag erbjuder även möjligheten att placera spel på individuella prestationer där du exempelvis kan betta på hur många skott på mål en specifik spelare har.