Speltips på Premier League

Premier League är en av de absolut största sportligorna inom fotbollen. Hos Spelrek kan du ta del av gratis speltips på matcherna i Premier League.

Spelbolag som erbjuder spel på Premier League

unibet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

coolbet
5/5

100 % upp till

500 SEK

6x omsättningskrav

bethard
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

Spela på Premier League

Premier League är enligt många världens bästa fotbollsliga. Här hittar vi de rikaste klubbarna och några av världens bästa fotbollsspelare. Totalt spelar det 20 klubbar i ligan och varje lag möts två gånger på respektives hemmaplan.

Fyra av de lagen som placerar sig högst i tabellen belönas även med en Champions League-plats. Medan femman respektive sexan får en Europa League-plats.

Hos Spelrek hittar du varje vecka mängder av speltips på just Premier League. Det kan vara exempelvis rena 1X2-spel där vi väljer vinnare, eller om vi tipsar om ett över / under-spel.

Spelalternativ på Premier League

Förutom att du kan spela på de 38 omgångarna under en hel säsong så erbjuds du flera hundra spelmöjligheter på varje enskild fotbollsmatch. Dessutom kan du inför och under säsongens gång spela på de lag du tror vinner hela turneringen, eller varför inte de lag du tror riskerar att åka ut vid säsongens slut.

Dessutom kan du gå in och placera spel på flera av de spelare i varje lag där du kan betta om de tar gult kort, om de gör mål eller flera andra spel.