Stryktipset

Stryktipset är en av de finaste traditionerna vi har på lördagarna. Det är en av Svenska Spels huvudprodukter och omsätter mängder av miljoner varje vecka.
Här nedanför kan ni varje vecka ta del av våra speltips och analyser på Stryktipset.

Spela stryktipset hos Svenska Spel

Stryktipset

Första gången de flesta kommer i kontakt med sportsbetting är det just genom Stryktipset. Redan 1934 hade det premiär och då skulle man välja resultat i tolv matcher där varje rad kostade 25 öre, jämfört med dagens krona. 1969 lägger man till match nummer 13 och 1985 höjdes priset till 1 kr per rad. 

Stryktipset kan du antingen spela hos något spelombud runt om i de olika butikerna i Sverige eller på Svenska Spels hemsida. Blir du ensam med 13 rätt så är du garanterat hela 10 miljoner. För att bli det krävs det att du har rätt i samtliga matcher. Genom att välja flera utfall i en match, även kallat halvgardering eller helgardering, kan du öka sannolikheten att få fler rätt. Men ju fler rader du adderar desto dyrare blir kupongen.

Oftast fylls kupongen med matcher i från den engelska ligan men under sommaren och under landslagsuppehåll kan du hitta en mängd olika matcher. Stryktipset spelas endast lördagar och det finns andra poolspel som exempelvis Europatipset och Topptipset