Stryktipset 9/2: Er guide till 13 rätt

Published by Oskar on

Då var det dags för ännu en helg och återigen ett stryktips. 
Vi har gått igenom kupongen och valt våra tecken.
Följ med här nedanför.

Efter två raka 1-1 matcher är det nu darriga ben hos Liverpool. Manchester City har gått förbi i tabellen, visserligen med en match mer spelad, och nu gäller det att sätta nerverna på plats och inte göra misstag. Vad Bournemouth håller på med förstår dock få, 4-0 segern mot Chelsea följdes upp med att förlora mot jumbon Cardiff och har The Cherries en bra dag här kan man störa ett nervöst Liverpool. Visst ska Pool vara stora favoriter här men efter de senaste 2 matcherna och en viss nervositet bland spelarna ska inte Bournemouth underskattas. Jobba 4%-skrällen.

Mot Chelsea sjöng Huddersfield supportrarna “You’re nothing special, we lose every week” när det stod 5-0 på resultattavlan. Och det ligger något i det, med endast 2 segrar under säsongen är det få lag som darrar på benen. Detsamma kan visserligen sägas om Arsenals bortafacit senaste månaderna där man endast har en vinst på de åtta senaste. Strecka från högerhållet men nyp med ett kryss om ekonomin tillåter. 

Då Zaha har överklagat de röda kortet han fick efter att ha applåderat domaren är han nu tillgänglig i helgens match mot West Ham. West Ham kom med 3 raka förluster till mötet mot Liverpool i måndags, där lyckades man till Citysupportrarnas stora glädje nypa med sig en poäng. 

Tre raka bortamatcher utan poäng för de skadedrabbade bortalaget och vi håller därför Crystal Palace som favoriter, speciellt om Zaha kommer till spel. Spiketta.

Ings fick gå av senaste matchen skadad och är ett oerhört stort avbräck för sitt Saints. Saints har dock gjort de bra senaste tiden och är obesegrade de fem senaste ligamatcherna och nu väntar ett behagligt motstånd i form av Cardiff. Gästerna tog första segern för året när man besegrade Bournemouth i helgen, där man tillägnade segern till Sala som omkom veckan innan i den flygolycka som skedde i Engelska kanalen. 

Att klara sig utan Ings kommer kännas och mot ett Cardiff som gjorde kanske säsongens bästa insats senast så kan man få problem. Två raka kryss i ligan för Soto, dags för #3? Vi går för chansspiken och skipar överstreckade Saints. 

Strax bakom topplagen i Premier League hittar vi Watford och Everton vars enda egentliga höjdpunkt för säsongen handlar om att placera sig på övre halvan av tabellen. 

Everton har inga smickrande resultat sista tiden då man har 7 förluster på de 10 senaste ligamatcherna. För att Everton ska ha chans här så gäller det att Richardlison och hans mannar kommer igång med sitt spel igen som inbringade massor av poäng under hösten. 

Watford gör det bra, så gör även Ken Sema som gör både mål och assist, och har endast en förlust på de 6 senaste matcherna. Däremot kryssar man för mycket. Här bör man vara favoriter mot ett formsvagt Everton men gardera gärna upp med något tecken, vi rekommenderar kryss. 

Bristol forsätter att ånga på i Championship och tog i helgen sin 5e raka seger och man är obesegrade i de senaste 11 matcherna! Lika munter stämning är det inte hos hemmalaget Blackburn som åkte på en utskåpning senast mot Brentford (5-2). 

Även fast Blackburn är svårslagna på hemmaplan så ser vi inte vad som ska stoppa Bristol just nu. Endast 1 mål har Bristol släppt in på de 5 senaste matcherna. Nej här streckar vi höger. För den fege går det att gardera upp med kryss.

Bolton ser ut att spela i League One nästa säsong. Man har visserligen endast 4 pinnar upp till säker mark men för ett lag som endast tagit en pinne på de senaste 5 matcherna är det trots allt en del. För gästerna ser det iallafall snäppet bättre ut, efter att ha avslutat 2018 med 3 raka förluster har man nu 4 matcher utan förlust i ligan och är rättfärdigt favoriter i detta möte. Vi väljer att spika Preston!

Hemma på Pride Park Stadium är Derby svårtslagna. Endast två förluster har noterats under säsongens lopp och frågan är vad som händer när Hull kommer på besök. Innan förra helgens förlust borta mot Blackburn gick Hull hela 7 bortamatcher utan förlust. Båda lagen har ett antal spelare på skadelistan och några som är tveksamma till start. Ett av ligans bästa hemmalag mot ett av ligans just nu formstarkaste lag. Vi vågar inte välja sida utan tar både ettan och tvåan. Gubbgardering it is. 

Vad kan egentligen stoppa Brentford? Närmast har faktiskt division tre-laget Barnet varit, men efter omspel i FA-cupen knep tillslut Brentford segern. I ligan har man nu 7 matcher utan förlust och på de 3 senate matcherna har man gjort hela 12 mål. Inte riktigt så ser det ut hos hemmalaget Nottingham, som endast har 2 segrar på de 10 senaste matcherna i ligan. 

Det är två sargade lag som möts på Loftus Road under lördagen. 
Båda lagen vann visserligen senaste men det var också årets första 3 poängare för båda. 
Något som är värt att notera är att Birmingham är de lag, tillsammans med Aston Villa, som har kryssat flest gånger under säsongen. Nu har vi återigen två lag som sällan vinner och som även har en tendens att kryssa oftare än snittet. Vad sägs om ännu ett spikkryss? 

Även i match 11 hittar vi två formsvaga lag. Rotherham ligger precis ovanför nedflyttningsstrecken och Wigan har inte långt ner dit heller. Kanske kan tänkas vara kupongens osexigaste match och vi vågar inte välja sida utan bränner av en helgardering. 

Endast en vinst har Reading skrapat ihop på bortaplan denna säsong. Nu ställs man mot Sheffield W som endast har förlorat tre. Reading placerar sig just nu på nedflyttningsplats och behöver samtliga poäng som finns att få men har gäng på skadelistan. Utgå från vänstersidan men krysset är långt ifrån osannolikt här. 

Kupongen avslutas med Graham Potters och hans Swansea som tar emot Millwall hemma på Liberty Stadium. Förlorade senast borta mot Bristol men hade inför det 5 raka utan förlust. Gästerna, som är i akuta behov av poäng för undvika nedflyttningsstriden, har gjort det bra under vintern och har endast en förlust på senaste 6. Jämt möte där vi ej vågar välja sida utan vi bränner av kupongens sista helgardering!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *