Summering av VM-tipset 2.0

Published by Gio on

Spelreks VM-tips, Recap 2.0

Hallå där!

Dags för ytterligare en summering kring hur läget är i vårt VM-tips. Såhär såg topp 5 ut vid den första summeringen: 

Bo Svensson
Efi
Oaoxa
Axelbra
VTHOMASSEN

Det har blivit en hel del förändringar sedan dess men Oaoxa och VTHOMASSEN är de som lyckats bäst därefter och hållt sig kvar i tävlingens topp 10. Övriga 3 är fortsatt heta och placerar sig tätt därefter. Topp 10 ser ut på följande sätt inför kvartsfinalerna:

I topp ser vi att Spelreks egna Philip Axén tagit täten, något han gjorde för ganska många matcher sen och där han lyckats sig kvar sedan dess. MEN, 100 poäng är ingenting i den här turneringen, får man in en skräll i slutspelet kan man få uppåt 200 poäng vilket innebär att det kan svänga rejält nu mot slutet och dem flesta av hans kvarvarande lag på hans speltavla har redan åkt ut. Rent spontant känns det (Tyvärr Philip!) som att Jimmy Holmqvist har bäst utångsläge inför det som återstår. Anmärkningsvärt att han satt Sverige som världsmästare och jag tror att vi alla skiter i hur VM-tipset går om det skulle vara så att han får rätt 😀

På återseende och JOBBA SVERIGE!

PS: Glöm inte bort att besöka vår Facebookgrupp där vi har flertalet tävlingar igång som exempelvis #tvåhunkan, Veckans medlemsrekare och vår Snöboll!

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *