Spelrek 7/7: Sverige – England

Published by Andreas on

VM: Sverige - England

Sagan fortsätter, skrällarna fortsätter, vinsterna fortsätter, Sverige är i kvartsfinal. Men är det så konstigt med facit i hand? Nej. Är det oförtjänt? Nej. Sverige har alltså bara släppt in mål i 1 av 4 matcher och samtidigt gjort mål i samtliga. I Sveriges 3 segermatcher så har man skapat mer än motståndarlaget, inget snack.

England är också även dem i kvartsfinal helt välförtjänt. Man började med att damma av Tunisien och Panama för att sedan spela en B-lags match mot Belgien som förlorades med 1-0. I åttondelsfinalen så ställdes man mot Colombia, en match jag faktiskt tycker engelsmännen var det klart bättre laget i 90 minuter, Colombia kvitterade på hörna genom Mina i den sista sekunden och matchen avgjordes inte förrän på straffar där det så ovanliga hände att England tog sig vidare.

Nog om vad som har skett, det tror jag de flesta med ett någorlunda fotbollsintresse har stenkoll på. Jag kommer backa Sverige här av många anledningar. För det första så är Sverige ett av lagen som presterat bäst fotboll genom hela turneringen, Janne Andersson har byggt ett lag och en modell som gör att så gott som vem som helst kan gå in på valfri position och göra ett lika bra jobb som föregående gubbe. Detta är såklart en rejäl boost att ha med sig och således kommer inte Krafths intåg på högerbacken medföra några bekymmer.

England är ett nytt typ av England, det vet vi alla. Man har som vanligt ett helt okej lag från Premier League men den stora skillnaden den här gången tycker jag är att man faktiskt har en världsklass anfallare i Harry Kane, han är inte bara en av de bästa i världen utan har även lyckats pricka formen till det här mästerskapet, vi pratar om en spelare som på egen hand kan avgöra matcher och det var de längesen man såg i ett engelskt landslag.

Vi kommer återigen få se en match där England får ha bollen, skott utifrån och inlägg medan Sverige kommer inrikta sig på omställningar i första hand vilket kommer passa Sverige helt perfekt.

Vår rek

Så vad exakt spelas? Då engelsmännen kommer spela oss rakt i handen återigen så backas Sverige, ett lag som har ett av VM:s bästa försvar/målvaktsspel kombinerat med kontinuerlig produktion av 100%iga målchanser så spelas följande:

4/5 units på Sverige +0.5 @ 2.01 hos Nordicbet.

4/5 units på Sverige Över 0.5 @ 1.84 hos Pinnacle.

  • Bäst försvar i VM av de kvarvarande lagen?
  • Laget före jaget.
  • Sverige har fortfarande inte nått sin fulla kapacitet.
  • Harry Kane kan sänka oss på egen hand.

Har du inget konto hos Nordicbet kan du skapa ett HÄR!

NordicBet
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus + 250 kronor Riskfritt spel
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.80

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *