Timmys Snöboll – vecka 35

Published by Timmy on

Snöboll v.35

Samtliga storligor i fotbollen har nu dragit igång och vi är bara veckor ifrån att SHL och NHL drar igång. Denna vecka testar vi snöbollen hos Bet365, som är en gigant inom sportbetting. Har du inte spelat på Bet365 sedan årsskiftet kan du öppna ett konto och ta ut bonusen igen!

Läs vår recension om Bet365

bet365
5/5

100 % upp till

1.000 KR

Omsättningskrav: 1x

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Snöboll #1

Redan måndag igen. Tänk vad tiden går fort! Dags att påbörja en ny härlig snöboll i 27 graders värme… Måndagar brukar innebära matchdag för Hammarby, vilket oftast slutar med seger och målkalas numera. Jag tror inte vi får se något undantag i afton. 

Hammarby är i makalös form med sju vinster på de åtta senaste matcherna. Under denna period har man gjort hela 30 mål och släppt in tolv. Bajens snittresultat är således 3,75-1,5. Det är såklart helt ofattbara siffror. Något man inte kan blunda för inför kvällens bortamatch. 

Falkenberg är lite raka motsatsen till Hammarby. Laget har endast vunnit två av sina 19 spelade matcher i Allsvenskan hittills under säsongen. Senast föll man borta mot Malmö med hela 0-5. Bottenlaget kommer såklart få det oerhört tufft hemma mot Hammarby i afton. 

Den 7 juli möttes de båda lagen senaste. Den matchen vann Hammarby med hela 6-2 hemma i Stockholm. Bajen ledde matchen med 6-0 efter drygt 70 minuter spelade. Därefter reducerade gästerna två gånger om. 

Jag tror självklart på ny Hammarby-vinst i kväll och även att vi får se en hel del mål. Jag spelar därför Hammarby+Ö2,5 till 1,95 i en kombo hos Bet365. Ni hittar spelet under fliken “Skapa ett spel” där ni helt enkelt får välja Hammarby-vinst samt Ö2,5 (eller Ö2,0) mål i matchen. 

Hammarby har åtta raka matcher med Ö2,5 mål där man gjort 2+mål i samtliga. Det ska även tilläggas att man släppt in mål i sju av de åtta matcherna. Det mot bottenlag som Falkenberg, Sundsvall x2, Eskilstuna, Kalmar och Helsingborg.

Falkenberg har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher och har släppt in mål i sex av sina sju senaste allsvenska-bataljer. Att kvällens match slutar 1-2/1-3 är det inga jätteodds på. 

Speltips

  • Match: Falkenberg - Hammarby
  • Datum: 26 augusti
  • Tid: 19:00
  • Speltips: Hammarby+Ö2,5
  • Odds: 1.95
  • Insats: 250kr
  • Spelbolag: Bet365

Du har väl inte missat att vi har recenserat de bolag med svensk licens.
Klicka här för att komma till vår lista över sportbonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


1 Comment

Speltips – 26 augusti | Leva livet · 26 augusti, 2019 at 17:39

[…] Missa inte ”Timmys Snöboll” hos http://www.Spelrek.se. Ni hittar det första steget […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *