Topptipset 29/12

Published by Oskar on

topptipset
topptipset

Ojojoj, förra helgen gav 8 rätt strax under 30.000 kr. Detta efter att den enda efter den andra favoriten fälldes. Om vi slår det denna lördagen återstår och se. Klart är dock att vi nu har årets näst sista topptips-omgång framför oss. Vi har gått igenom kupongen och valt våra tecken. Häng på!

Vilken månad Liverpool har haft. Först gick man vidare i Champions League och sedan har man decimerat motstånd på motstånd. Nu väntar dock ett Arsenal som har hänger med uppe i toppen. Framförallt har Aubameyang kommit igång och toppar just nu skytteligan före motståndaren Salah. 

Visst ska Pool vara favoriter men Arsenal har varit bra i år och är knappast chanslösa. Vi helgarderar!

Ett annat formstarkt lag är Tottenham. Även de gick vidare i Champions League och sedan man förlorade mot Arsenal tidigare i månaden så har man vunnit samtliga matcher med målskillnad på hela 17-3 på 5 matcher. 

Wolves har endast 3 vinster på bortaplan denna säsong. Här bör Tottenham vara alldeles för starka så vi spikar hemmalaget.

Det har varit en tuff månad för Everton som endast har tagit 1 vinst på 6 matcher under December. Nu senast körde man över Burnley med hela 5-1 och kanske är det nu det släpper. 

Brighton hemma på Falmer Stadium är ingen lätt batalj. Det fick Arsenal erfara som endast fick med sig en pinne. Här tycker vi att svenska folket har underskattat Brighton och vi tror att hemmalaget tar poäng. Därför kör vi 1X.

Ångestmöte på Craven Cottage på lördagen. Det är botten mot botten som möts. Inget av lagen har noterats för en vinst under Decembermånad som varit fullspäckad med matcher. Oerhört jämnt möte där vi har svårt att välja sida. Vi helgarderar och glömmer bort detta bottenmöte. 

Bäst självförtroende i Premier League bör nästan the Foxes ha. Man kommer till detta möte med två raka vinster och det mot regerande mästarna Manchester City samt Chelsea. På King Power stadium är man starka och ett oerhört bortasvagt Cartdiff (0 vinster och endast 2 oavgjorda) bör inte ha en chans här. Solklar etta. 

Ken Sema har fått starta 5 matcher för Watford nu och har gjort det bra. Man stod upp bra mot Chelsea i veckan och och hade innan det två raka vinster. 

Newcastle fick en lektion i hur fotboll ska spelas i veckan borta mot Liverpool. Här bör det dock vara fördel för hemmalaget. Watford har 3 raka hemmavinster mot just Newcastle. 

Fördel Watford men gardera upp med krysset.

Stoke noterades för sin första förlust i veckan sedan mitten av oktober. Man har dock radat upp lite för många kryss för att ha häng på toppen. 

Annat ser det ut för Bolton. De tog visserligen 3 poäng i veckan men de var första 3poängaren sedan september. Vi tycker dock att Stoke är lite för stora favoriter här och garderar upp med kryss.

Millwall har fortsatt problem och man är indragen i bottenstriden. Trots det så är man ändå fortsatt svårslagna på hemmaplan. 

Även Nottingham har haft det svårt och har nu gått 4 raka matcher utan vinst. Kommer till detta möte med 3 raka kryss på bortaplan. 
Jämnt möte där vi tycker hemmafördelen väger över för Millwall. Men vi garderar upp med krysset och det rekommenderar vi er att göra. 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *