VM-tipset, update nr 1!

Published by Gio on

Spelreks VM-tips, first update

Lite mer än en vecka har gått av det pågående Världsmästerskapet och det är i hög tid att vi börjar summera lite hur ni ligger till i vårt VM-tips.

Sammanlagt lyckades vi få ihop 60 deltagare som nu gör upp om en prispott på 5.000 kr. Det var givetvis gratis att anmäla sig till VM-tipset och ni ser här nedanför hur prispotten fördelas:

Pretty simple, huh? Placera dig bland gruppen 3 bästa VM-tippare så premieras du med cash!

VM har som bekant varit en mycket målsnål historia och det har bjudits på en del skrällar redan i gruppspelet. Argentina ser redan nu ut att vara på väg ut ur turneringen med huvudet före och den Tyska maskinen fick redan under den första matchen grus i maskineriet. Trots det har vi ett gäng som lyckats utomordentligt bra i VM-tipset. De som gjort allra bäst ifrån sig hittills är följande:

I ledning: Bo Svensson på 565 poäng.
Endast en ynka poäng bakom honom, vilket är en otroligt liten marginal i Copabets poängsystem, hittar vi deltagaren “Efi“.

Dessa två deltagare har hängt med i toppen och hållt en jämn redan fån star. Men, en uppstickare har nu dykt upp i form av “Oaoxa“, som efter att ha prickat in X:et mellan Danmark och Australien tog en rakettur uppåt i rankingen. “Oaoxa” har idag, tillsammans med fyran “Axelbra“, högst hitrate i hela gruppen (65%).
VTHOMASSEN” seglar in på en femteplats och stänger därmed topp 5. Gemensamt för dessa fem deltagare är att de är de enda som lyckats klättra över 500p-strecket, vilket t.ex. är dubbelt så mycket mer än det jag skrapat ihop 🙁

Turnering är dock fortsatt ung så det finns fortfarande en del hopp för mig och ni andra som befinner er längre ner. Här nedanför kan ni se topp 10 och om ni klickar HÄR så kan ni se den fullständiga listan samt följa era egna formkurvor. Om drygt en vecka slänger vi ett öga på hur ställningen ser ut då och kommer med ytterligare en recap. 

På återseende!

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *